Privatkunder

Vi hjälper er med:

  • Belysning.
  • Centralbyte.
  • Golvvärme.
  • Data och tele.
  • Nätverk.
  • Larm.

OBS! Glöm ej att kolla upp elföretaget.

Från 1 Juli 2017 gäller nya regler för elsäkerheten och dessa påverkar även dig som privatperson. Alla företag som utför elinstallationsarbeten på andra anläggningar, det vill säga en elcentral och dess anslutningar ska finnas med i Elsäkerhetsverkets register. Det gör det enkelt för dig som köper elinstallationstjänster att kontrollera att företaget uppfyller alla krav och står under Elsäkerhetsverkets tillsyn.

Läs mer på Elsäkerhetsverkets hemsida

Tips: Passa på att utnyttja ROT- avdraget när du anlitar våra tjänster!

Rot- och rutavdraget räknas i hop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Det är din inkomst och hur många andra avdrag du gör som styr hur mycket just du kan få i rot- och rutavdrag. Du som köpare ansvarar för att alla villkor för rot- och rutavdraget är uppfyllda.

Om ett arbete ger rätt till rotavdrag eller inte beror på vilken typ av bostad arbetet utförs i. För att komma till rätt lista måste du därför välja om arbetet ska utföras i ett småhus eller i en bostadsrätt. Det är 30 procent av arbetskostnaden som ger rätt till rotavdrag. Kostnader för material, resor, utrustning eller administration i samband med arbetet ger alltså inte rätt till avdrag.

Källa: www.skatteverket.se

 

Välkommen att kontakta oss i dag på 035 12 81 30 eller mejla kontaktformuläret

 

Kontakta oss

Fält markerade med * är obligatoriska